VIDEO Cudzinec vo vchode obťažoval matku dvoch detí. Neuveríte, čo jej k tomu povedal!

NETKY.SK • 18 Január 2018, 15:25 • 2 min
VIDEO Cudzinec vo vchode obťažoval matku dvoch detí. Neuveríte, čo jej k tomu povedal!

SOUTHPORT – Mladá Britka sa bojí vyjsť z domu sama po tom, čo ju prenasledoval a obťažoval neznámy muž.

slovakia

left justify in out

Matka dvoch detí Jesse Ratu (24) sa vracala domov, pričom ju časť cesty prenasledoval muž tmavej pleti. Ten za ňou vošiel dokonca aj do vchodu jej bytovky. Zatiaľ, čo žena zadávala pin na otvorenie dverí, cudzinec jej niekoľkokrát potľapkal po zadku. Jesse sa vydesene obzrela, povedala mu „nech sa jej nedotýka“ a rýchlo vošla dnu.

 

„Prepáč, musel som to urobiť, máš najlepší zadok,“ vysvetlil jej páchateľ a ešte raz sa za ňou načiahol. Keď mu obeť zmizla z dosahu, dal sa na odchod. Čo keby ju tam znásilnil alebo je to len otázka času? Stačilo by „prepáč, musel som?“

 

 

Rozrušená Jesse utekala po schodoch a kričala o pomoc. Doma manželovi okamžite povedala, čo sa stalo.  Ten utekal von, no muža v okolí nenašiel. Našťastie útočníka zachytila kamera, inak by žene možno nikto neveril.

 

Jesse sa teraz bojí vychádzať z domu sama, či ju niekto neunesie a neskántri. Tiež sa bojí o svoje deti. Upokojilo by ju, keby neznámeho muža zatkla polícia. Za takýto čin by ale do väzenia určite nešiel, mladá matka preto ostane žiť v strachu a môže sa akurát modliť a čakať, čo príde. 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies