Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
15. aug. 2020Marcela
BratislavaBratislava 14°
Biblia
TV program
Moje Netky
Piqué svojho bývalého reprezentačného spoluhráča chcel vraj iba upokojiť a schmatol ho pritom za tvár
Piqué svojho bývalého reprezentačného spoluhráča chcel vraj iba upokojiť a schmatol ho pritom za tvár
08.04.2019 14:50 Šport
VIDEO: Costa sa opäť vyfarbil! Hrubo pourážal rozhodcu a aj jeho matku
ilustračné foto
ilustračné foto
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
08.04.2019 14:50 Šport

VIDEO: Costa sa opäť vyfarbil! Hrubo pourážal rozhodcu a aj jeho matku



BARCELONA - Duel Atlética Madrid na pôde FC Barcelona nepriniesol iba pekné futbalové momenty, ale aj niekoľko vyhrotených situácií. Španielsky futbalista Diego Costa potvrdil svoju povesť búrliváka a už už v 28. min za hrubé nešportové správanie červenú kartu.


Svoj tím oslabil po tom, čo si neudržal nervy a adresoval viaceré nadávky na adresu matky hlavného arbitra stretnutia Jesúsa Gila Manzana. Keď spomenutý rozhodca neodpískal údajný faul v podaní Arthura Mela, tridsaťročný španielsky zakončovateľ sa cítil byť poškodený, nenechal to len tak a povedal rozhodcovi úprimne, čo si o ňom myslí.

 

Podľa vyjadrenia Manzana padli v slovách Costu viaceré urážky, ktoré smerovali na jeho osobu a zároveň aj matku. Rodák z Brazílie sa pritom vo vypätej situácii neprezentoval iba vulgarizmami.

 



"Keď som vylúčil Diega Costu, odmietol opustiť ihrisko a chytil ma za ruku, aby som nemohol dať ďalšie kartové tresty jeho spoluhráčom," povedal ku kontroverznému momentu španielsky arbiter Manzano pre web denníka Marca. Situácia sa následne neupokojila a do diania zasiahol aj obranca "blaugranas" Gerard Piqué, ktorý svojho reprezentačného spoluhráča chcel upokojiť a schmatol ho pritom za tvár.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Me sinto triste.. Bati nos meus meninos 😂😂😂😂!!!respeita @pauloassuncao7 #tiago

Príspevok, ktorý zdieľa Diego Costa (@diego.costa),

 

"Povedal som mu iba to, aby sa nehádal s rozhodcom. Spýtal som sa ho: 'Chceš dostať štvorzápasový dištanc´?," objasnil zadák tímu z Camp Nou podľa webu football-espana.net. Ako najnovšie referujú španielske médiá, za tento čin si môže Diego Costa napokon odpykať až dvanásťzápasový trest. Vedenie La Ligy rozhodne o treste pre španielskeho zakončovateľa v najbližších dňoch.



reklama


reklama


Kríza, ktorú priniesol koronavírus, nás silno zasiahla. Vopred ďakujeme každému, kto zašle hoci len niekoľko centov na náš účet SK30 7500 0000 0040 2698 9329 Pomôžete tak ľudom, ktorí už roky pracujú pre vás, našich čitateľov, a to aj napriek nižšiemu platu či predĺženému pracovnému času.


Zdroj: SITA/netky RB

Foto:  SITA



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

ilustračné foto
ilustračné foto

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok