VIDEO Členovi gardy spadla pri slávnostnej prehliadke čiapka. Prekvapí vás, čo urobil Porošenko

NETKY.SK • 19 Marec 2018, 09:40 • 2 min
VIDEO Členovi gardy spadla pri slávnostnej prehliadke čiapka. Prekvapí vás, čo urobil Porošenko

Ústretovým gestom upútal minulý týždeň ukrajinský prezident Petro Porošenko. Pri uvítacom ceremoniáli pri príležitosti návštevy rakúskeho prezidenta Alexandera Van Der Bellena v Kyjeve zdvihol zo zeme spadnutú čiapku jedného z členov národnej gardy a nasadil mu je späť na hlavu.

slovakia

left justify in out

Rakúsky prezident bol na Ukrajine na oficiálnej trojdňovej návšteve, píše server Novinky.cz. Zábery pochádzajú z uvítacieho ceremoniálu, pri ktorom jednému z členov národnej gardy vietor odfúkol čiapku z hlavy. 

 

Tá na zemi ležala počas hymien oboch krajín, následne však Porošenko zachránil situáciu a idúc okolo ju mužovi nasadil na hlavu.

 

"Vojenská čiapka s ukrajinským trojzubcom by nemala ležať na zemi. Prezident slávnostnej stráži pomohol, bolo to od neho veľmi ľudské," napísal na facebooku Porošenkov hovorca 

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies