VIDEO Čínska učiteľka brutálne dokopala malé dievčatká za to, že zabudli tanečné kroky

NETKY.SK • 29 December 2016, 17:50 • 2 min
VIDEO Čínska učiteľka brutálne dokopala malé dievčatká za to, že zabudli tanečné kroky

LU-AN - Učiteľka materskej škôlky dostala padáka potom, ako sa zistilo, že týra deti.

slovakia

left justify in out

Bezpečnostná kamera zachytila šokujúce zábery, na ktorých nemenovaná žena surovo kope malé dievčatká vo veku okolo 4 až 5 rokov. Incident sa odohral v meste Lu-an vo východnej Číne v provincii Anhui pár dní pred vianočnými sviatkami.

 

Trieda cvičila tanečné číslo na každoročnú vianočnú šou. Dve z detí si pri nácviku pomýlili choreografiu a tvrdo za to zaplatili. Netrpezlivá učiteľka ich za vlasy odvliekla bokom od skupiny a hodila ich ku stene. Tam ich opakovane surovo kopala, až jedno dievčatko spadlo na zem. Ani to ju nezastavilo.

 

Deti potom postavila do pozoru a ešte niekoľkokrát ich preventívne odrela do oblasti hlavy. Situáciu zdesene sledovali všetky deti vrátane druhej učiteľky, ktorá bola prítomná ale nezasiahla.

 

 

Dievčatká sa zdôverili rodičom, ktorí si vyžiadali kamerové zábery. Následne podali na školu sťažnosť a žiadali prepustenie učiteľky.

 

Agresívna učiteľka bola okamžite vyhodená a materská škola ešte rokuje s rodičmi o odškodnení za traumatický zážitok.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies