VIDEO Cieľovú bránu, kde vyhral Sagan, zbúral pár dní predtým kamión

NETKY.SK • 15 Január 2018, 17:27 • 2 min
VIDEO Cieľovú bránu, kde vyhral Sagan, zbúral pár dní predtým kamión

Ešte pred prvým tohtoročným triumfom Petra Sagana v Austrálii štartovali pri Adelaide aj ženy. Keď už sa chystali finišovať do cieľa, predbehol ich kamión, ktorý si nafukovaciu bránu zobral so sebou...

slovakia

left justify in out

Reportérka stanice ABC Sarah Hancocková natáčala vo štvrtok reportáž o prvej etape ženského cyklistického závodu Tour Down Under a stála blízko pri nafukovacej bráne, ktorá označovala štart i cieľ etapy, píše server Novinky.cz.

 

Pri týchto závodoch sa občas pustia na trať aj autá v rôznych intervaloch, aby nedošlo k stretu so závodníkmi. Tak sa na trať dostal aj kamión plne naložený slamou, ktorého našťastie  stretla úsmevnejšia kolízia. Neodhalil totiž výšku cieľovej brány a odtiahol ju so sebou. Zastavil sa až niekoľko desiatok metrov za cieľom. Organizátori bránu rýchlo vyslobodili z auta a naplnili vzduchom. 

 

 Na ceste už totiž bol pelotón súperiaci o víťazstvo. To nakoniec získala  Anette Edmondsonová a dokonca prešla nanovo postavenou bránou, pretože organizátori ju stihli umiestniť včas.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies