VIDEO Cibulková má vybraté mená pre deti, porozprávala aj o veľkosti podprsenky

NETKY.SK • 22 Január 2015, 14:27 • 2 min
VIDEO Cibulková má vybraté mená pre deti, porozprávala aj o veľkosti podprsenky

MELBOURNE - Slovenská tenistka Dominika Cibulková vo štvrtok v 2. kole grandslamových Australian Open v Melbourne spustila blesky-hromy na svoju obľúbenú obeť Cvetanu Pironkovovú z Bulharska (6:2, 6:0, aktuálna bilancia 8:1), predviedla ich aj v zázemí.

slovakia

left justify in out

"Nad Tatrou sa blýska, hromy divo bijú," zanôtila Bratislavčanka úvod hymny po konkrétnej výzve, hoci predtým sa vo všeobecnej rovine príliš nemala do spevu, ako výkupné počas propagačnej jazdy turnajovým vozidlom ponúkla tanec.

 

"Nina, ak to bude dievčatko. Pre chlapca Michal," prezradila Cibulková zvolené mená detí, ale asi ich neuplatní v blízkej budúcnosti: "S priateľom sme spolu päť rokov, z toho tri roky zasnúbení, na svadbu však ešte máme čas, hoci všetci sa nás na ňu pýtajú." 

 

Bronzová z ankety Športovec roka 2014 v SR so smiechom prezradila svoj zlozvyk: "Pred zápasmi si od nervozity obhrýzam nechty. Viem, že by som nemala." Cibulková neodpovedala len otázku, ktorý z hráčov na mužskom okruhu sa jej najviac páči. K dôležitosti dobrej podprsenky na kurte podotkla: "Záleží na tom, akú veľkú ju potrebujete. Ja nepotrebujem nejakú veľkú..

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies