VIDEO Chris Brown jazdil na motorke bez poznávacej značky, neminula ho pokuta

NETKY.SK • 11 Jún 2016, 12:04 • 2 min
VIDEO Chris Brown jazdil na motorke bez poznávacej značky, neminula ho pokuta

AMSTERDAM - Americký r'n'b spevák Chris Brown dostal pokutu od amsterdamskej polície za jazdu na terénnej motorke bez poznávacích značiek. Dvadsaťsedemročný interpret o incidente informoval prostredníctvom služby Instagram. Na nej zverejnil sériu videí a fotografií, ktorými udalosť mapoval.

slovakia

left justify in out

„Sme na policajnej stanici, musíme zaplatiť tú prekliatu pokutu,“ povedal na jednom z videí a v druhom upozornil, že by ľudia nemali jazdiť na motorových vozidlách bez poznávacích značiek. Následne na to zverejnil vtipnú fotografiu s miestnymi policajtmi, predstierajúc, že ho zatýkajú.

 

 

😂

Video uverejnené používateľom 1 THE 🐐 (@chrisbrownofficial),

 

 

Christopher Maurice Brown má na konte osem albumov - sólovky Chris Brown (2005), Exclusive (2007), Graffiti (2009), F.A.M.E. (2011), Fortune (2012), X (2014), Royalty (2015) a spoločný album s rapperom Tygom s názvom Fan Of A Fan: The Album (2015). K jeho najúspešnejším singlom patria skladby Run It! (feat. Juelz Santana), Kiss Kiss (feat. T-Pain), Look At Me Now (feat. Lil Wayne & Busta Rhymes), Don't Wake Me Up a Loyal (feat. Lil Wayne & Tyga). V roku 2012 získal za nahrávku F.A.M.E. cenu Grammy v kategórii Najlepší r'n'b album. Zviditeľnil sa tiež konfliktami s Drakeom a Frankom Oceanom a napadnutím svojej bývalej priateľky Rihanny.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona