VIDEO Chránila ho vlastným telom! Matka skočila pred ohňom z ôsmeho poschodia s dieťaťom v náručí

NETKY.SK • 17 Január 2018, 15:39 • 2 min
VIDEO Chránila ho vlastným telom! Matka skočila pred ohňom z ôsmeho poschodia s dieťaťom v náručí

Pri požiari na sídlisku v Petrohrade sa stal malý zázrak. Žena a trojročné dieťa v jej náručí prežili pád z ôsmeho poschodia, keď unikali pre požiarom v ich byte.

slovakia

left justify in out

Žena držala dieťa v náručí pri dopade na zem, píše denník Daily Mail. Dieťaťu sa nestalo takmer nič, ak nerátame pár odrenín a šok z pádu z 24-metrovej výšky. Je to malý zázrak, pretože na trávniku pred blokom bola iba malá vrstva snehu. 

 

Horšie dopadla jeho mama, ktorá je vo vážnom stave v nemocnici, ale s dobrými vyhliadkami na vyliečenie. "Ležala tvárou na zemi, mala zlomené končatiny, ale dýchala," povedala miestna obyvateľka, ktorá pád videla z okna. "Prikryli sme ju dekou. je zázrak, že to prežili," dodal ďalší svedok.

 

"Videl som ju tam stáť a počul priateľa, ako kričí, aby vybúrali dvere, tie však boli oceľové. Dieťa po dopade ležalo na matke. Odniesli sme ho do bytu a dali mu tekutiny. Matka ešte dýchala, volali sme okamžite záchranku," hovorí sused.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona