VIDEO Choroba vyslúžila malému dievčatku prezývku Hulk

NETKY.SK • 6 Január 2017, 14:50 • 2 min
VIDEO Choroba vyslúžila malému dievčatku prezývku Hulk

CRESTVIEW - Malé dievčatko vyzerá ako kulturista. Môže za to nádor, ktorý má veľkosť melónu.

slovakia

left justify in out

Madison Gatlin má iba 18 mesiacov a už musí čeliť vážnej chorobe. Trpí Cloves syndrómom, ktorý deformuje hornú časť jej tela. Toto ochorenie spôsobuje hromadenie vody v oblasti hrudníka a pod pažami.

 

Choroba, spôsobené mutáciou génu, sa týka iba 200 ľudí po celom svete.

 

Lekári u Madison spozorovali prvýkrát príliš veľa nahromadenej tekutiny keď mala 15 týždňov. Od jej narodenia sa opuchy na hrudníku stále zväčšujú a nádor, ktorý má váži viac ako 5 kilogramov.

 

Jej rodičia ju začali prezývať "baby Hulk". Madison sa považuje za medicínsky zázrak, pretože lekári jej predpovedali iba pár týždňov života. Rozkošné dievčatko sa pomaly učí chodiť aj keď v to nikto neveril, že to dokáže.

 

Madisonin otec tvrdí, že už pri narodení vyzerala jeho dcéra inak ako ostatné deti. Vyzerala od pása nahor veľmi svalnatá.

 

Rodičia hovoria, že ich dcéra je veľmi statočná bojovníčka a nechýba jej zmysel pre humor. Madison čaká ešte mmnoho operácii, no všedci veria že malé dievčatko bude viesť normálny život.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies