VIDEO Chobotnica sa prisala potápačke na nohu a nechcela sa pustiť

NETKY.SK • 29 Jún 2018, 13:00 • 2 min
VIDEO Chobotnica sa prisala potápačke na nohu a nechcela sa pustiť

Mimoriadny zážitok má za sebou 29-ročná Jess Grubbová, ktorej sa pri májovom potápaní na havajskom ostrove Oahu prisala na nohu chobotnica. Zvedavý hlavonožec sa jej držal zhruba pol hodiny.

slovakia

left justify in out

Grubbová sa potápala s fotografom Shanom Brownom. Ten sa od prvého momentu snažil chobotnicu popohnať smerom k nej, aby ich spolu natočil, píše server novinky.cz.

 

Morský tvor sa však k potápačke nielen priblížil, ale dokonca sa jej prisal na nohu, ktorej sa niekoľko desiatok minút nemienil vzdať..

 

„Strávil s nami asi 30 minút. Vedeli sme, že bude zo stretnutia s nami veľmi unavená, preto bolo veľmi dôležité vrátiť ju späť do bezpečia k útesu, kde sa mohla schovať a odpočinúť si,“ povedal Brown denníku Daily Mail.

 

„Ľudia vždy šalejú, keď sa ich chobotnica dotkne. Cítite všetky tie prísavky – je to taká zvláštna forma masáže. Bol to pre nás úžasný zážitok,“ dodal.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies