VIDEO Chlapík sa spikol s milencom nevernej ženy, takto ju vytrestali

NETKY.SK • 7 Apríl 2017, 15:49 • 2 min
VIDEO Chlapík sa spikol s milencom nevernej ženy, takto ju vytrestali

Podvedený muž sa ku krutej realite postavil svojsky a namiesto hysterickej scény si pre nevernicu prichystal sladkú pomstu, ktorú dokonca zachytil na video a rozšíril po celom svete.

slovakia

left justify in out

Nemenovaný mladík jedného dňa začal tušiť, že v srdci svojej partnerky nie je jediným mužom. Väčšina chlapov na jeho mieste, by na cudzieho nápadníka zaútočila päsťami. Tento kreatívec, to však vymyslel lepšie.

 

Milenca vypátral a proti nevernici sa spoločne spikli. Nastražili divadielko, ktoré jej vo finále zasadilo poriadnu ranu.


Muž svoju priateľku nečakane navštívil v reštaurácii, kde pracovala. Tam si pred ňu kľakol pred všetkými jej kolegami a hosťami, čo vyzeralo, že ju ide požiadať o ruku.


Akonáhle chytil jej ruku s náznakom romantického pokračovania, do dverí vkročil jej milenec a pristúpil k dvojici. Muž na kolenách potom vstal a nechal ju „vyžrať si“ trápnu situáciu.

„Mala si dvoch dobrých chlapov, ale pokaškala si to!“ povedal jej vyčítavo, aby si uvedomila o čo prišla.


Zahanbená žena potom radšej rýchlo zamierila k východu a z miesta utiekla. "Zahrávala sa s nami oboma v tom istom čase," dodal v závere videa zranený muž. 


Podľa informácií z The Mirror, žena údajne oboch mužov tajne podvádzala niekoľko mesiacov a od jedného z nich dokonca dostala auto ako darček.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona