VIDEO Chlapík nabúral hneď do dvoch policajných áut. Prečo asi?

NETKY.SK • 13 December 2017, 13:45 • 2 min
VIDEO Chlapík nabúral hneď do dvoch policajných áut. Prečo asi?

OREGON - V meste Oregon v americkom štáte Ohio sa stala kuriózna nehoda. Chlapík, ktorý jazdil pod vplyvom alkoholu, narazil do dvoch policajných áut a následne sa prevrátil. Dve osoby sa zranil našťastie len ľahko, policajtom sa nestalo nič.

slovakia

left justify in out

Nehodu nasnímala policajná kamera umiestnená v aute. Ako informuje server toledoblade.com, 36-ročný Reginald Jordan bol síce ľahko zranený, ale previezli ho iba na policajnú stanicu. Jeho spolujazdec, 36-ročný Tracy McKenzie, bol prevezený so zraneniami do nemocnice. 

 

K nehode došlo v nedeľu na Starr Avenue potom, čo policajti kontrolovali iné vozidlo. Mali zapnuté majáky, ani to im však nepomohlo, pretože Jordan narazil najprv do prvého auta, vzápätí do druhého a následne sa prevrátil na strechu. Následná kontrola ukázala, že pred cestou pil alkoholické nápoje. Namiesto povolenej hladiny 0,008 mu namerali 0,214, poputuje tak pred sudcu v Oregone.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona