VIDEO Chlapec napísal polícii na Facebook a zachránil priateľa pred samovraždou

NETKY.SK • 31 Január 2018, 09:26 • 2 min
VIDEO Chlapec napísal polícii na Facebook a zachránil priateľa pred samovraždou

Chlapec neváhal, a prostredníctvom Facebooku kontaktoval políciu, ktorú upozornil na úmysly svojho rovesníka.

slovakia

left justify in out

Prípad sa odohral pred niekoľkými dňami, kedy sa na políciu prostredníctvom sociálnej siete obrátil chlapec s upozornením, že jeho rovesník uvažuje o samovražde, uvádza vo videu uverejnenom na Facebooku Policajného zboru SR policajný prezident Tibor Gašpar.

 

Polícia neváhala a bezodkladne kontaktovala príslušné oddelenia, ktoré vo veci začali ihneď konať. Napriek anonymite profilu sa podarilo odhaliť totožnosť maloletej osoby, ktorá mala úmysel samovraždu spáchať. Polícia teda do miesta jej bydliska vyslala psychológa.

 

Po rozhovore s dieťaťom a jeho rodičmi sa podozrenie potvrdilo. Dieťa sa naozaj chcelo pripraviť o život, polícia teda zasiahla v poslednej chvíli.

 

Tibor Gašpar v tejto súvislosti vyzdvihuje duchaprítomnosť chlapca, ktorý na problém upozornil, čím dopomohol k záchrane života priateľa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies