VIDEO Chcete mať tvár ako modelka už za pár minút? Je to možné

NETKY.SK • 27 Marec 2015, 11:00 • 2 min
VIDEO Chcete mať tvár ako modelka už za pár minút? Je to možné

BRATISLAVA - Pozerajú na nás z titulných stránok, usmievajú sa na nás z televízie. Reč je o modelkách. Ktorá žena by nechcela byť krásna ako ony s dokonalým make-upom? Ale nebuďte smutná. Nenamaľované na ulici vyzerajú rovnako ako my.

slovakia

left justify in out

Nie je žiadnym tajomstvom, že modelky z tituliek sú očarujúce najmä vďaka rôznym photoshopom a šikovným rukám grafika. A to im pomáha množstvo stylistov, kaderníkov, vizážistov a skoro každý deň drú vo fitku.

obrazok

No už aj vy môžete vyzerať rovnako dobre ako ony a to vďaka výbornej aplikácii YouCam Makeup. Buďte modelkou už za pár minút.

 

Ovládanie je naozaj ľahké a zvládne to každý. Táto aplikácia vám dokáže vyhladiť pleť, naniesť púder, zjemniť kontúry aj odstrániť lesk. 

obrazok

V programe "face" si môžete predĺžiť nos, vyhladiť vrásky, vymazať kruhy pod očami alebo zúžiť tvár.

obrazok

S použitím niektorých ďalších prvkov je to už horšie. Farbu očí si síce zmeniť môžete no v konečnom dôsledku budete vyzerať ako upír. 

 

Pozor aj na dokreslovanie mihalníc a tvarovanie obočia. Niekedy menej je viac.

obrazok

Funkcia "Mouth" vám dokáže dokonca vybieliť zuby. Pri nanášaní kontúrky na pery musíte byť ozbrojená trpezlivosťou, je to "piplačka".

 

Najdiskutabilnejšia je zmena farby vlasov. K dispozícii je niekoľko účesov s množstvom farebných odtieňov. 

 

Navyše ak si túto aplikácii stiahnete, môžete si výslednú selfie orámovať. Taktiež môžete vymazať človeka, ktorý sa vám priplietol do záberu, použiť módne odlesky, napísať text do komiksovej bubliny  a oveľa viac. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona