VIDEO Chceli si len skrášliť záhradu, našli obrovský poklad!

NETKY.SK • 20 Máj 2018, 15:00 • 2 min
VIDEO Chceli si len skrášliť záhradu, našli obrovský poklad!

Manželia sa na svojom pozemku dočkali naozaj veľkého prekvapenia!

slovakia

left justify in out

Matthew a Maria Emanuelovci sa pred štyrmi rokmi presťahovali do domu v New Yorku. Až teraz sa však pustili do zveľaďovania svojho pozemku. Rozhodli sa preto pre výrub starých stromov a vysadenie nových. Keď pracovníci začali na záhrade upratovať a odkryli staré konáre a krovie, narazili na veľkú krabicu, ktorá čiastočne trčala zo zeme. Matthew si najskôr myslel, že ide o nefunkčnú elektrickú skriňu, no keď sa pozrel bližšie, rýchlo pochopil, že je to starý trezor!

 

S pomocou záhradníkov trezor vykopali zo zeme a otvorili. To čo v ňom našli im vyrazilo dych! Nachádzali sa tu zlaté šperky, desiatky prsteňov, dokonca aj zásnubný, diamanty i finančná hotovosť. To všetko malo hodnotu viac ako 52-tisíc dolárov. Okrem toho tu našli aj malý lístok s adresou. Prekvapivo, boli na ňom uvedené údaje ich susedov.

 

Matthew s manželkou teda za susedmi ihneď vyrazili a opýtali sa ich, či ich v minulosti neokradli. Prekvapení susedia to potvrdili. Ukázalo sa, že v roku 2011 niekto vylúpil ich dom a trezor sa pokúsil ukryť na susednom dvore. V tom čase bola polícia bezmocná a povedala im, že svoje cennosti už zrejme neuvidia. O to viac ich potešilo, keď im Emanuelovci zvestovali túto príjemnú správu.

 

Na otázku, prečo sa manželia rozhodli rozprávkový poklad zo svojho pozemku vrátiť odpovedali jednoducho „Nebolo to naše“.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies