VIDEO Chceli mať domáceho miláčika, s týmto však nerátali: Mladá rodina zažila naozajstný šok!

NETKY.SK • 16 Máj 2018, 10:20 • 2 min
VIDEO Chceli mať domáceho miláčika, s týmto však nerátali: Mladá rodina zažila naozajstný šok!

Mladá čínska rodinka si zabezpečila domáce zvieratko, no nikdy by si nepomysleli, že sa im stane toto!

slovakia

left justify in out

Istá čínska rodinka sa vracala zo svojej dovolenky, keď po ceste narazili na tibetského mastifa. Ten mal roztomilé šteniatko, ktoré im okamžite padlo do oka. V priebehu niekoľkých minút si ich priazeň získalo natoľko, že sa rozhodli vziať ho so sebou a prijať ho ako nového člena rodiny. Od majiteľa ho teda odkúpili a dali mu meno Little Black.

 

Po niekoľkých týždňoch sa však novým majiteľom niečo nepoznávalo. Šteniatko dosahovalo nadrozmernú veľkosť a na psíka sa podobalo čoraz menej. Po čase pochopili, čo sa vlastne stalo. Namiesto psa si kúpili vzácneho ázijského medveďa čierneho! Akonáhle si to milujúci majitelia uvedomili, rozhodli sa kontaktovať ZOO, kde ich požiadavke o umiestnenie zvieraťa nevyhoveli, pretože nemali žiadne záznamy o jeho pôvode.

 

Mladá rodina sa teda rozhodla, že si netradičné domáce zvieratko ponechá vo svojej starostlivosti. Trvalo to ešte dva ďalšie roky. „Miluje melóny, jablká a rezance," prezradili chovatelia. Keď však dosiahol hmotnosť 200 kilogramov a oni už neboli schopní zabezpečiť mu adekvátne podmienky a priestranný výbeh, obrátili sa na miestne úrady. Tie napokon zabezpečili jeho prevoz do ZOO v meste Kunming.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies