VIDEO: Chcela zaujať na Instagrame, rozbila historickú sochu

NETKY.SK • 22 Máj 2019, 13:0 • 2 min
VIDEO: Chcela zaujať na Instagrame, rozbila historickú sochu

Kam až sú ľudia schopní zájsť kvôli popularite na sociálnych sieťach?

slovakia

left justify in out

Aké vzory majú dnešní mladí ľudia? Žiaľ, vo väčšine prípadov to už nie sú šikovné a schopné osobnosti zo sveta športu či umenia, ale takzvaní „influenceri“. Slovo „influence“ pochádza z angličtiny a znamená „vplyv“. Ide teda o samozvané „osobnosti“ zo sveta sociálnych sietí, ktoré nadobudli pocit, že ich životný štýl je hodný nasledovania. A tak sa prezentujú a pretláčajú do popredia, aby zasiahli do čo najväčšieho počtu rodiacich sa charakterov dnešných teenagerov. Tí ich vnímajú ako svoje „modly“ a neraz kopírujú ich počínanie. Nanešťastie musíme konštatovať, že len máloktorý INFLUENCER môže mladému človeku priniesť do života skutočne plnohodnotné názory.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💛

Príspevok, ktorý zdieľa Julia Słońska (@juliaslonskaa),

Julia Słońska rozhodne nepatrí medzi tých, ktorí by si v priestore internetu zaslúžili obdiv. Je známe, že mnohí ľudia si vďaka Instagramu dokážu zarobiť celkom pekné peniaze, na to však musia mať dostatočnú základňu fanúšikov. A zrejme o to išlo aj spomínanej mladej dáme. Zdá sa však, ako by nad svojím činom a jeho celkovým dopadom absolútne nerozmýšľala.

 

Słońska sa zrejme riadila pravidlom – čím kontroverznejší čin, tým viac pozornosti. Táto úmera funguje, rozhodne by však stálo za to zvážiť dôsledky konkrétnej situácie. Nie vždy totiž platí, že aj negatívna reklama je reklama. V tomto prípade by sme mohli hovoriť skôr o dokonalej antireklame. O nerozvážnej instagramovej modelke sa momentálne hovorí v tom najhoršom svetle.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕💕

Príspevok, ktorý zdieľa Julia Słońska (@juliaslonskaa),

Čoho sa teda dopustila? Vzala si kladivo a vo varšavskom Swiss Valley parku zničila 200-ročnú sochu. Pri tomto v skutku „úctyhodnom“ čine sa nechala natočiť na video, ktoré zverejnila na internete. Video pohoršilo natoľko, že muselo byť stiahnuté zo sociálnej siete a príslušný facebookový účet dokonca zablokovali. Priestupok už riešia kompetentné úrady.

 

 

Ako teda „bystrá“ modelka dopadla? Musela si na svojom Instagrame pozastaviť možnosť komentovania príspevkov, pretože už nedokázala čeliť negatívnym reakciám, ktoré tu pribúdali. A nielen to. Prišla aj o modelingové zákazky. Vlastníci spoločností, s ktorými v minulosti spolupracovala, sa vyjadrili, že takéto konanie rozhodne nebudú podporovať, a tak modelku do svojich kampaní viac neobsadia.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Piękna Warszawa Fot @maks_to_jaa

Príspevok, ktorý zdieľa Julia Słońska (@juliaslonskaa),

Samotná Julia Słońska sa k svojmu činu vyjadrila nasledovne: „Som hlúpa. Nebudem hovoriť, čo ma k tomu viedlo, pretože je to moja súkromná vec, ale naozaj sa chcem všetkým ospravedlniť.“ 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona