VIDEO Chcela vyzerať ako slávny rapper, teraz je slepá

NETKY.SK • 7 Marec 2020, 10:22 • 2 min
VIDEO Chcela vyzerať ako slávny rapper, teraz je slepá

Polka Alexandra Sadowskaová túžila napodobniť vzhľad svojho obľúbeného hudobného umelca rappera Popeka a u tatéra si nechala zafarbiť očné buľvy na čierno. Zákrok však nedopadol dobre a dvadsaťpäťročné dievča osleplo na jedno oko. Tatérovi hrozia až tri roky za mrežami.

slovakia

left justify in out

Ihneď po procedúre žena pociťovala urputnú bolesť, ktorú na radu tatéra skúšala zmierniť tabletkami proti bolesti. Nakoniec úplne stratila zrak v pravom oku a teraz bojuje so zhoršujúcim sa videním v oku ľavom. Podľa doktorov sa jedná o poškodenie, ktoré sa už nedá operatívne zvrátiť.

 

Žena tak jedného dňa pravdepodobne príde o svoj zrak definitívne. "Doktori mi bohužiaľ nedávajú veľkú nádej na zlepšenie. Poškodenie je príliš hlboké a rozsiahle. Mám strach, že úplne oslepnem. Nezatvorím sa kvôli tomu ale do pivnice a nebudem v depresii. Som kvôli tomu smutná, ale musím žiť ďalej," hovorí dnes dvadsaťpäťročná Alexandra.

 

 

Tatéra spoločne so svojimi obhajcami teraz žaluje. Mužovi hrozia tri roky odňatia slobody. "Existuje jasný dôkaz, že tatér nevedel, ako vykonať takto chúlostivú procedúru. Aj napriek tomu sa ju rozhodol vykonať, čo viedlo k tragédii," stojí vo vyjadrení právneho tímu. Ako odhalilo vyšetrovanie, tatér, ktorý dodnes vlastní salón vo Varšave, použil tetovací atrament, ktorý je určený iba na pokožku tela. Pri farbení pravého oka navyše ihlu zasunul príliš hlboko, čo urýchlilo stratu zmyslu.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies