VIDEO Chcel si spraviť selfie s medveďom, stálo ho to život

NETKY.SK • 5 Máj 2018, 10:34 • 2 min
VIDEO Chcel si spraviť selfie s medveďom, stálo ho to život

Taxikár bol medveďom odsúdený na smrť, keď sa zastavil aby si s ním spravil selfie fotku. Prabhu Bhatara viezol hostí domov zo svadby vo východnej provincii Odisha, keď spozoroval zraneného medveďa pri ceste. A tak ho nenapadlo nič lepšie iba sa s ním odfotiť. To ale robiť nemal.

slovakia

left justify in out

Jeho pasažieri ho od tohoto "super nápadu" síce odhovárali, ale taxikár si nedal povedať.  Medveď sa snažil napiť z rybníka, keď sa pán Bhatara k nemu priblížil. Zatiaľ čo sa fotografoval, pošmykol sa a spadol.

 

Šelma na neho zaútočila a začala ho trhať na kusy. Zo záberov je zrejmé, že v jednej chvíli Indovi dokonca pribehol na pomoc aj jeden z divákov. Snažil sa medveďa odohnať palicou, to ho ale ešte viac rozzúrilo. Pomôcť sa mu však nepodarilo.

 

Privolaní strážcovia lesa museli medveďa uspať, aby sa im podarilo telo muža vyslobodiť. "Bhatara na mieste zomrel. Medveďovi práve liečime jeho zranenia," opísal správca parku Dhanurjaya Mohapatra.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona