VIDEO Channing Tatum v paródii na Van Dammovu roznožku!

NETKY.SK • 21 November 2013, 11:27 • 2 min
VIDEO Channing Tatum v paródii na Van Dammovu roznožku!

LOS ANGELES – Istý predajca nákladných áut využil legendárneho belgického herca Jeana-Clauda Van Damma v reklame na svoje produkty. Tá sa stala hitom na internete a už sa dočkala paródie.

slovakia

left justify in out

Päťdesiattriročný Belgičan stojí v reklame na kamiónoch, ktoré sa postupne vzďaľujú. Dosiahnu až takú vzdialenosť, že hviezda akčných filmov Jean-Claude Van Damme zostane vo svojej legendárnej roznožke. Klobúk dole, pred výkonom päťdesiattriročného Van Dammeho.

Reklama upútala aj známeho amerického herca a idola žien Channinga Tatuma (33). Tridsaťtriročná hviezda si našla čas popri nakrúcaní pokračovania filmu 21 Jump Street, ktorý nesie názov 22 Jump Street.

Keďže Tatum mal obmedzený rozpočet kamióny nahradili podnosy na jedlo, ktoré boli na kolieskach. V popise videa bolo uvedené, že sa jedná o skúšku stability podnosov, ktoré sú pri filme používané. Americký herec však pri roznožke nedopadol najlepšie.

Pôvodná reklama so Jean-Claudeom Van Dammom

Paródia od Channinga Tatuma

 

Prečo to Jean-Claude Van Damme dokázal?



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies