VIDEO Český redaktor dobýva internet: Najhorší rozhovor aký ste kedy videli

NETKY.SK • 3 August 2015, 11:46 • 2 min
VIDEO Český redaktor dobýva internet: Najhorší rozhovor aký ste kedy videli

PRAHA – Tak tento rozhovor si do rámčeku určite nedá. Redaktor českej športovej televízie O2 Sport Václav Pilný chcel po zápase najvyššej českej futbalovej súťaže vyspovedať hráča Sparty. Moc sa mu to nepodarilo.

slovakia

left justify in out

Markus Steinhöfer (29) sa stal mužom zápase medzi Spartou Praha a Baníkom Ostrava, ktorý domáci vyhrali 3:1. Nemecký rodák z mesta Ewissenburg sa stal po zápase terčom novinárov a vyspovedať ho chcel aj Václav Pilný.

 

Redaktor si myslel, že Nemec Steinhöfer plynulo ovláda češtinu, avšak ihneď zistil, že to tak nie je. Navrhol mu teda rozhovor v nemčine, lenže Pilný zistil, že po nemecky nevie. Steinhöfer sa potom rozhovoril po anglicky, lenže Pilný neovláda ani tento jazyk.

 

Redaktor sa na záver zmohol iba na „Thank you, Markus“ a snažil sa preložiť to, čo Steinhöfer povedal. Bol však úplne mimo. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies