VIDEO Centrum Prahy sa spamätáva z lúpežného prepadnutia, pri ktorom boli postrelené dve osoby

NETKY.SK • 24 Júl 2017, 14:06 • 2 min
VIDEO Centrum Prahy sa spamätáva z lúpežného prepadnutia, pri ktorom boli postrelené dve osoby

PRAHA - V centre Prahy došlo dnes k prepadnutiu predajne so zbraňami. Zranenia pri prepadnutí utrpel predavač aj muž podozrivý z lúpeže, pričom jeden z nich má strelné poranenie.

slovakia

left justify in out

Mužov previezli do nemocníc. Prípad vyšetrujú českí kriminalisti, informoval spravodajský portál Novinky.cz, podľa informácií ktorého mal lupič napadnúť predavača nožom a jeho kolegyňa na neho vystrelila.

 

K prepadnutiu došlo okolo 11.00 h SELČ na Opletalovej ulici. "Došlo tam k prepadnutiu predajne so zbraňami, pri ktorej bol zranený predavač a podozrivý muž," povedal hovorca polície Jan Daněk s tým, že pri prepadnutí sa malo strieľať. Dodal, že na mieste momentálne zasahujú kriminalisti.

 

Záchranná služba na miesto vycestovala na výzvu polície, pričom tam dorazila do šiestich minút. Jej hovorkyňa Jana Poštová uviedla, že záchranári ošetrovali dovedna dvoch mužov vo veku 44 a 31 rokov. Jeden mal strelné poranenia. Poštová tiež povedala, že jednému z mužov sa na krátku dobu zastavila srdečná činnosť, avšak záchranári ju rýchlo obnovili. Na mieste zasahovali dve posádky záchranárov, lekár a inšpektor.

 

Český rozhlas uviedol, že Opletalova ulica je momentálne zatvorená v oboch smeroch, pričom pre autá bude nepriechodná ešte asi hodinu, zatiaľ čo chodci sa do okrajových domov už môžu dostať.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies