VIDEO Céline Dion pracuje na novom albume

NETKY.SK • 8 Júl 2016, 13:30 • 2 min
VIDEO Céline Dion pracuje na novom albume

BRATISLAVA - Kanadská speváčka Céline Dion pracuje na novom albume, ktorý naspieva v angličtine.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťosemročná interpretka to prezradila v rozhovore pre reláciu Entertainment Tonight, pričom dodala, že text jednej zo skladieb na pripravovanej nahrávke napísala americká speváčka Pink. Hoci sa rodáčka z quebeckého Charlemagne snaží udržať ďalšie detaily v tajnosti, fanúšikom a fanúšičkám prezradila, že pieseň ponesie názov Recovering a majú sa na ňu pripraviť.

 

"Pink je fenomenálna. Zbožňujem ju pre jej talent, silu, sústredenosť, pre to, aký je človek," vyjadrila sa na margo 36-ročnej hudobníčky. Ako tiež uviedla, rozhodnutie Pink napísať skladbu na počesť jej nedávno zosnulého manžela Reného Angélila jej pomáha ísť ďalej.


Céline Marie Claudette Dion sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1980 a doteraz vydala 25 štúdiových albumov, 17 kompilácií a sedem živých nahrávok, pričom spieva v angličtine aj francúzštine. Jej zatiaľ poslednou štúdiovkou je Loved Me Back To Life z roku 2013. V auguste jej vyjde album Encore un soir, ktorý naspievala po francúzsky.

 

Na konte má hity ako My Heart Will Go On, The Power Of Love, Because You Loved Me, All By Myself, I'm Your Angel či A New Day Has Come. Získala viac ako tri stovky cien, vrátane piatich Grammy. Tento rok jej udelili Billboard Icon Award za celoživotné dielo, ktorú si prevzala z rúk jej syna René-Charlesa.
 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies