VIDEO Čech sa po D2 rútil rýchlosťou 204 km/h

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 13:01 • 2 min
VIDEO Čech sa po D2 rútil rýchlosťou 204 km/h

BRATISLAVA – Na diaľnici D2 v smere do Bratislavy namerali policajti ďalšieho cestného piráta. Dvadsaťštyriročný Čech na BMW prefrčal rýchlosťou 204 km/h.

slovakia

left justify in out

"Za prekročenie najvyššej dovolenej  rýchlosti o 74 km/h bolo 24-ročnému vodičovi, občanovi Českej republiky na mieste zadržané vodičské oprávnenie a súčasne mu bola uložená pokuta vo výške 800,-€ blokom na pokutu nezaplatenú na mieste a zadržaný vodičský preukaz," povedala bratislavská policajná hovorkyňa Lucia Mihalíková.

 

 

Krajský dopravný inšpektorát Krajského riaditeľstva PZ v Bratislave opätovne apeluje na vodičov, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky. Rýchlosť jazdy je potrebné za každých okolností prispôsobiť predpísanej rýchlosti, svojim schopnostiam ako aj vlastnostiam motorových vozidiel. Zodpovedným prístupom a dôsledným dodržiavaním pravidiel cestnej  premávky vodiči predídu neželaným a tragickým následkom na cestách.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies