VIDEO Cashmere Cat a The Weeknd nahrali pieseň Wild Love

NETKY.SK • 26 August 2016, 13:48 • 2 min
VIDEO Cashmere Cat a The Weeknd nahrali pieseň Wild Love

BRATISLAVA - Nórsky producent Cashmere Cat a kanadský r'n'b spevák The Weeknd nahrali skladbu Wild Love.

slovakia

left justify in out

Na novinke sa podieľal aj projekt Francis and the Lights. Skladba je prvým singlom z očakávaného debutového albumu Wild Love, ktorý 28-ročný Cashmere Cat plánuje uviesť na trh tento rok. Presný dátum vydania však zatiaľ neprezradil.


Dvojnásobný držiteľ ceny Grammy The Weeknd, ktorý má na konte albumy Kiss Land (2013) a Beauty Behind the Madness (2015), v súčasnosti spolupracuje s francúzskym duom Daft Punk. Ďalšie detaily o ich spoločnom projekte zatiaľ nie sú známe.


Cashmere Cat, vlastným menom Magnus August Hoiberg, vydal v októbri 2012 debutové EP Mirror Maru a predvlani zas EP Wedding Bells. Na konte má napríklad aj remixy skladieb National Anthem od Lany Del Rey či No Lie, ktorú pôvodne nahrali 2 Chainz a Drake.

 

S úspešným rodákom z mesta Halden, ktorý pôsobí v New Yorku, spolupracovala napríklad aj Ariana Grande na jej albume My Everything (2014) či na singli Adore. Kanye West využil jeho talent na štúdiovke The Life of Pablo (2016) a Britney Spears zas na novinke Glory (2016).





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies