VIDEO Carmen Dell'Orefice (85) pózovala pre Salvadora Daliho, dnes chodí po móle s mladými modelkami

NETKY.SK • 23 November 2016, 17:28 • 2 min
VIDEO Carmen Dell'Orefice (85) pózovala pre Salvadora Daliho, dnes chodí po móle s mladými modelkami

PARÍŽ - Supermodelka Carmen Dell'Orefice je inšpiratívnou osobnosťou pre mnoho žien. Rodáčka z New Yorku už dovŕšila 85 rokov, no krásu si meria s mladými dievčatami.

slovakia

left justify in out

Médiá o nej hovoria ako o žene, ktorá vzdoruje veku a popiera plynutie času. Keď mala 13 rokov, pózovala pre Salvadora Daliho a v modelingu vydržala až dodnes. Ako sa dávnejšie vyjadrila pre časopis New You, posledných 25 rokov mala o mnoho viac práce ako za mlada.

 

"Mala som veľmi slušnú kariéru, aj keď nemám špecifický vzhľad," povedala Dell'Orefice. "Bola som ako chameleón. Našťastie tam bol vždy niekto, kto vedel, že som dobrá. Bola som zodpovedná, nie príliš temperamentná a robila som svoju prácu dobre," spomína na svoje začiatky.

 

"Dnes sa nachádzam v kategórii, ktorú svet biznisu považuje za nepredajnú – vysoký vek, biele vlasy. Ale postupne som toto „územie“ ovládla a teraz staviam úspech práve na svojom veku."

Dell'Orefice si udržuje perfektnú líniu, má hladkú pleť, výrazné lícne kosti a husté biele vlasy.

 

 

"Carmen je stelesnením toho, že ľudia môžu robiť čo chcú bez ohľadu na vek," povedala Ruchel Louis Coetzee, redaktorka z New You, ktorá sa zameriava na ženy staršie ako 35 rokov. „Dell'Orefice načúva svojmu telu a postará sa o neho.“

 

„Dnes sa ľudia dožívajú viac ako kedysi a preto dáva zmysel, že sa časopisy čoraz viac zameriavajú na staršie ženy,“ dodala Coetzee.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies