VIDEO Calvin Harris zverejnil videoklip k piesni Summer

NETKY.SK • 7 Apríl 2014, 14:53 • 2 min
VIDEO Calvin Harris zverejnil videoklip k piesni Summer

LONDÝN - Škótsky dídžej a spevák Calvin Harris zverejnil videoklip k piesni Summer.

slovakia

left justify in out

V novinke je možné 30-ročného interpreta vidieť počas automobilových pretekov, pri bazéne so ženami v plavkách, či na nočnej párty. Pieseň Summer je zároveň prvým singlom z hudobníkovho očakávaného štvrtého albumu, ktorého názov ani dátum vydania zatiaľ neprezradil.

 

Calvin Harris, vlastným menom Adam Richard Wiles, sa na hudobnej scéne pohybuje od roku 1999, no presadiť sa dokázal až v druhej polovici nasledujúceho desaťročia. V roku 2007 uviedol na trh debutový album I Created Disco. Nahrávka sa umiestnila na ôsmej priečke britského albumového rebríčka. Ešte úspešnejší bol s nasledovníkom Ready For The Weekend (2009), s ktorým UK Chart dobyl. Na treťom počine 18 Months (2012) hosťovali napríklad Rihanna, Kelis, Tinie Tempah, Example, Ellie Goulding, Florence Welch alebo Ne-Yo. Vďaka tejto šúdiovke vytvoril aj nový rekord, keďže až deväť skladieb z albumu sa umiestnilo v top 10 britského singlového rebríčka. Calvin Harris má na konte napríklad Grammy, Ivor Novello Award, dve NME Award, The Music Producers Guild Award alebo dve MTV Video Music Awards. Americký magazín Forbes ho vlani vyhlásil za najlepšie plateného dídžeja na svete. 

 

 

Informácie pochádzajú z webstránky www.digitalspy.co.uk a z archívu agentúry SITA.

 

 

Calvin Harris - pieseň Summer

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies