VIDEO Bývalý MMA zápasník dobodal policajta, zatiaľ čo ostatní do neho strieľali

NETKY.SK • 23 Máj 2016, 11:47 • 2 min
VIDEO Bývalý MMA zápasník dobodal policajta, zatiaľ čo ostatní do neho strieľali

BALI – Kedysi vyčíňal v klietke. Teraz sa správal akoby ho z klietky po rokoch vypustili!

slovakia

left justify in out

Bývalý MMA zápasník Amokrane "Kian" Sabet s francúzskym pasom zomrel na ostrove Bali v okrese Badung po tom, čo ho doslova rozstrieľali policajti. Tí však nemali na výber, bývalý bojovník bol ako odtrhnutý z reťaze.

 

Štyridsaťdeväťročný bojovník, ktorý sa narodil v Alžírsku sa mal dostaviť políciu. Tá ho mala vypočuť kvôli jeho násilnému správanie. Pre bývalého MMA zápasníka Sabeta prišla polícia. Ten sa však nechcel vzdať bez boja, a tak vytiahol na policajtov nôž, ktorý nosil vždy pri sebe.

 

Policajti niekoľkokrát vystrelili do vzduchu, to však Sabeta rozhnevalo a na strážcov zákona zaútočil. Tí na neho niekoľkokrát vystrelili, čo však zápasníka nezastavilo a stihol dobodať jedného policajta. Jeho kolegovia zatiaľ do neho pálili hlava-nehlava. Sabet spolu s policajtom zomreli.

 

Bývalý zápasník MMA žil na Bali v prenajatej vile od roku 2013. Nebol však vôbec príjemným susedom. Vyhrážal sa svojim susedom smrťou, častokrát neplatil v reštauráciách, na uliciach zastavoval páry a priamo pred očami mužov začal obťažovať ich priateľky. Polícia sa ho odhodlala zatknúť, až keď mu vypršali víza a mali ho deportovať.

 

Varovanie: Tieto zábery nie sú vhodné pre mladistvých a slabé povahy!

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies