VIDEO Buďte stále v pozore! Aj takto kradnú zlodeji v MHD

NETKY.SK • 7 Máj 2018, 18:14 • 2 min
VIDEO Buďte stále v pozore! Aj takto kradnú zlodeji v MHD

BRATISLAVA – Zlodejom stačí pár sekúnd, na to aby vás okradli a vôbec sa neostýchajú ani pred kamerami. Polícia na svojej facebookovej stránke v piatok zverejnila video, v ktorom dvaja muži okradli mladé dievča.

slovakia

left justify in out

Sotva dievčina nastúpila do vozidla MHD už prišla o mobil. Spolu s ňou totiž  nastúpili aj dvaja neznámi muži. Prilepili sa jej na telo z dvoch strán, a jeden z nich jej pri tom z vrecka vybral a vytrhol telefón. Potom rýchlo vyskočili. Zmätené a vydesené dievča ostalo bezradne stáť za zavretými dverami v MDH.


„OO PZ Košice Západ vykonáva skrátené vyšetrovanie vo veci prečinu krádeže, ktorého sa dopustil doposiaľ neznámy páchateľ tým, že 8. marca tohto roka v jednom z autobusov MHD v Košiciach odcudzil z vrecka poškodenej dievčine mobilný telefón hneď po tom, čo nastúpila do autobusu,“ informovala polícia zároveň žiada verejnosť o pomoc  pri  identifikácii  zlodejov. Krádežou bola poškodenej osobe spôsobená škoda vo výške 180 eur.

 



Polícia tiež vyzýva občanov k zvýšenej ostražitosti pri cestovaní v prostriedkoch hromadnej dopravy. Zlodejom sa najľahšie kradne  v hustom dave. Treba si preto dávať pozor aj na námestiach či masových akciách. Vzácne veci by ste mali mať uložené  tak, aby neboli ľahko dostupné a ak sa dá, tašku mať  zavesenú na boku či vpredu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies