VIDEO Brutálny zákrok na Nemca Hahna: Ten musí ísť na operáciu, návrat v januári

NETKY.SK • 26 Október 2015, 09:34 • 2 min
VIDEO Brutálny zákrok na Nemca Hahna: Ten  musí ísť na operáciu, návrat v januári

BERLÍN - Futbalový útočník André Hahn z Borussie Mönchengladbach si už v tomto roku nezahrá, informovala agentúra DPA. Dvadsaťpäťročného futbalistu vážne zranil po škaredom faule protihráč Johannes Geis zo Schalke a Hahn musí na operáciu.

slovakia

left justify in out

Na trávniky sa mal útočník, ktorý má na konte jeden štart za nemeckú reprezentáciu, vrátiť až po zimnej prestávke v januári budúceho roka. Má zlomenú kosť v ľavej nohe a zranený meniskus v ľavom kolene. K nepríjemnému okamihu prišlo v 74. minúte nedeľňajšieho bundesligového súboja (3:1), po ktorom videl hosťujúci Geis červenú kartu.

 

 

"Podrobí sa operácii v nemocnici v Mönchengladbachu a mimo akcie bude až do zimnej prestávky. Má fraktúru kosti a zranený meniskus v ľavom kolene," uviedol klub na oficiálnom webe.

 

"Samozrejme, bol to škaredý zákrok, ale nebol v tom úmysel zraniť protihráča. Dúfame, že André Hahn nebude vážne zranený a skoro sa uzdraví," povedal po zápase tréner Schalke Andre Breitenreiter. Gelsenkirchen tiež informoval, že Geis sa Hahnovi za faul ospravedlnil.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies