VIDEO Chlapec sa zastal autistického kamaráta, dve dievčatá ho brutálne dobili

NETKY.SK • 15 Jún 2016, 17:27 • 2 min
VIDEO Chlapec sa zastal autistického kamaráta, dve dievčatá ho brutálne dobili

EMERSONS GREEN - Dve agresívne dievčatá boli natočené, ako brutálne napadli mladého chlapca a opakovane ho kopali do hlavy.

slovakia

left justify in out

Jake Andrews (14) doplatil na svoje hrdinstvo, keď sa zastal autistického kamaráta, ktorého si dievčiny vybrali za obeť ako prvého.

 

Jeden zo spolužiakov však tento útok natočil na mobil a mladice vo veku 14 a 15 rokov majú teraz poriadny problém. Okrem vylúčenia zo školy čelia aj trestnému stíhaniu pre ublíženie na zdraví.

 

Po sérii brutálnych zákrokov na chlapca, ktorý mal obutú len jednu topánku, sa mu jedna z útočníčok pokúsila z vrecka zobrať telefón, vraj preto, že ju natáčal.

 

Video bolo natočené 7. júna v dedine Emersons Green a od zverejnenia na internete ho videlo už vyše 600.000 ľudí.

 

 

Jake utrpel množstvo rán, podliatín a škrabancov, pričom má silné bolesti hlavy i čeľuste.

 

Jeho matka Clare (49) je pyšná, že sa jej syn zastal svojho kamaráta. "Je dosť otrasený, má modriny a bolesti," povedala. „Učili sme ho, že dievčatá sa nebijú, a na videu je vidno, že sa toho naozaj držal,“ pokračuje. "Bolo to hrozné, nedokázala som sa na tie zábery pozerať. Videla som prvý kopanec do tváre a zavrela som to,“ dodáva.

 

Prípad vyšetruje polícia a tresty pre útočníčky ešte nie sú známe.  



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies