VIDEO Brutálny atak Torresa: Dostal 41-zápasový dištanc, príde o 440.860 dolárov

NETKY.SK • 6 Október 2015, 07:27 • 2 min
VIDEO Brutálny atak Torresa: Dostal 41-zápasový dištanc, príde o 440.860 dolárov

NEW YORK - Disciplinárna komisia zámorskej NHL potrestala kanadského hokejistu Raffiho Torresa exemplárnym 41-zápasovým dištancom.

slovakia

left justify in out

Útočník San Jose Sharks si vyslúžil suspendáciu na polovicu sezóny za brutálny atak na Jakoba Silfverberga z Anaheimu Ducks. Torres v sobotňajšom prípravnom zápase za útok do oblasti hlavy a krku dostal trest do konca zápasu. Švéd duel nedohral, ale podľa Ducks neutrpel vážnejšie zranenie.

 

 

Incident sa stal v čase 12:45 prvej tretiny. Torres bez snahy získať puk vrazil do hlavy švédskeho útočníka, ktorý zostal po útoku otrasený ležať na ľade a do zápasu sa nevrátil. "Našťastie je v poriadku. Bol to posledný prípravný zápas a nemalo zmysel, aby sa do hry vrátil," povedal po zápase tréner Ducks Bruce Boudreau.

 

Tridsaťtriročný Torres, ktorý zároveň príde o polovicu platu (440.860 dolárov), je známy svojou tvrdou a často až zákernou hrou. V apríli 2012 počas súboja 1. kola play off ešte ako hráč Phoenixu Coyotes podobne zaútočil na slovenského útočníka Mariána Hossu. Útočníka Chicaga Blackhawks napadol ramenom do hlavy po odohratí puku a Hossu odviezli z ľadu na nosidlách. Torres vtedy za brutálny zákrok dostal 25-zápasový trest.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona