VIDEO Brutálne zverstvo v Indii: Policajti znásilnili a obesili dve sestry!

NETKY.SK • 30 Máj 2014, 09:47 • 2 min
VIDEO Brutálne zverstvo v Indii: Policajti znásilnili a obesili dve sestry!

LAKHNAÚ - Indická polícia dnes zadržala troch ľudí za údajné hromadné znásilnenie a obesenie dvoch sestier v tínedžerskom veku v dedine v severnej Indii. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Náčelník miestnej policajne stanice uviedol, že dvaja z podozrivých sú príslušníkmi policajného zboru.
      

Obyvatelia dediny objavili telá dievčat visiace z mangovníka v stredu ráno, niekoľko hodín po tom, čo zmizli z poľa neďaleko ich domu v dedine Kátra v indickom štáte Uttarpradéš. Následná pitva preukázala, že pred tým, než ich zavesili na strom, ich znásilnili a potom udusili.

 

      

India minulý rok sprísnila svoje zákony proti znásilneniu po celoštátnych protestoch proti tejto trestnej činnosti, ktorú v krajine považujú za nekontrolovateľnú. 
      

Podľa záznamov dôjde v Indii, kde žije 1,2 miliardy ľudí. k znásilneniu každých 22 sekúnd. Podľa aktivistov je ale tento údaj nízky, pretože mnohé obete sa zdráhajú znásilnenie nahlásiť na polícii.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies