VIDEO Brutálna bitka v žiarskej krčme, polícia už pozná útočníkov

NETKY.SK • 17 Marec 2016, 15:45 • 2 min
VIDEO Brutálna bitka v žiarskej krčme, polícia už pozná útočníkov

ŽIAR NAD HRONOM - V utorok (15. 3.) okolo 21.00 h sa v pohostinstve na Hviezdoslavovej ulici v Žiari nad Hronom odohrala brutálna bitka. Banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová uviedla, už polícia už pozná útočníkov.

slovakia

left justify in out

"Skutku sa dopustili traja páchatelia, ktorí boli v minulosti viackrát súdne trestaní, prevažne za majetkovú trestnú činnosť. V prípade prebiehajú ďalšie procesné úkony a v krátkom čase bude voči nim vznesené obvinenie za uvedené trestné činy," uviedla Faltániová.

 

Pri incidente utrpeli zranenie dvaja muži (23 a 30 rokov). Mladší z poškodených má zranenia, ktoré si vyžiadajú liečenie sedem a viac dní a druhý z poškodených utrpel zranenia s liečením minimálne 20 dní.

 

"Z dôvodu vecnej príslušnosti bol spis z Obvodného oddelenia Policajného zboru (PZ) odstúpený na odbor kriminálnej polície na Okresnom riaditeľstve PZ v Žiari nad Hronom. Vo veci začal konať vyšetrovateľ pre zločin ublíženia na zdraví v štádiu pokusu v spolupáchateľstve a prečin výtržníctva," dodala hovorkyňa.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona