VIDEO Brutálna bitka nakupujúcich počas Čierneho piatku: Žena vytiahla taser!

NETKY.SK • 2 December 2013, 10:54 • 2 min
VIDEO Brutálna bitka nakupujúcich počas Čierneho piatku: Žena vytiahla taser!

PHILADELPHIA – Hneď v piatok po Dni vďakyvzdania sa v Amerike strhne obrovské nákupné šialenstvo! Obrovské zľavy v nákupných centrách robia z ľudí doslova zvieratá. Tieto tri ženu sú pravým príkladom.

slovakia

left justify in out

Jeden z nakupujúcich natočil na video, ako sa tri ženy bijú kvôli výhodnému nákupu priamo v obchodnom centre Franklin Mills v americkom meste Philadelphia. Jedna z nich bola natoľko frustrovaná, že jej konkurentky uchmatli vytúženú vec, ktorá bola v zľave, že neváhala a vytiahla taser.

Jedna zo žien schytala poriadnu dávku elektrickým prúdom a ako obarení boli aj ľudia naokolo. Po incidente so zbraňou sa bitka ihneď skončila.

Americkí spotrebitelia minuli v obchodoch na Čierny piatok 9,74 miliardy USD (7,16 miliardy eur). Spotrebitelia v USA minuli celkovo vo štvrtok a piatok (na Thanksgiving a Black Friday) 12,3 miliardy USD, čo je o 2,3 % viac, ako v rovnakom období vlani.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies