VIDEO Bruce Springsteen a Paul McCartney zaspievali vianočnú skladbu

NETKY.SK • 21 December 2015, 15:00 • 2 min
VIDEO Bruce Springsteen a Paul McCartney zaspievali vianočnú skladbu

NEW YORK - Americký hudobník Bruce Springsteen si ako špeciálneho hosťa vystúpenia v televíznej šou Saturday Night Live pozval anglického muzikanta Paula McCartneyho.

slovakia

left justify in out

Sedemdesiattriročný niekdajší basgitarista legendárnych The Beatles sa ukázal na pódiu počas záverečnej skladby programu Santa Claus Is Coming To Town. Po boku spomínaných muzikantov si zaspievali aj Amy Poehler a Tina Fey, pričom o hudobný sprievod sa postaral Springsteenov E Street Band.

 

Šesťdesiatšesťročný rodák z Long Branch v New Jersey zahral počas večera aj piesne Meet Me in the City a The Ties That Bind, ktoré sa nachádzajú na kompilácii The Ties That Bind: The River Collection (2015). Spevák a gitarista plánuje predstaviť novinku na The River Tour 2016, v rámci ktorého ohlásil zatiaľ len termíny koncertov v USA a Kanade.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona