VIDEO Britskí fanúšikovia o násilí v Kyjeve: Zaútočili na nás ako svorka psov

NETKY.SK • 28 Máj 2018, 06:00 • 2 min
VIDEO Britskí fanúšikovia o násilí v Kyjeve: Zaútočili na nás ako svorka psov

KYJEV - Kyjev sa "brilantne" pripravila na finále Ligy majstrov, ktorá sa uskutočnila 26. mája. Po menej ako štyroch hodinách po pristátí lietadla s anglickými fanúšikmi, sa v samom centre hlavného mesta páchalo násilie. Informuje Vesti.ru.

slovakia

left justify in out

Angličanov zbili a súčasne zničili reštauráciu, kde sa rozhodli Angličania oddychovať po prílete a nabrať sa sily. "Stretnutie" fanúšikov Liverpoolu pripravili a realizovali ich kolegovia ultras, zo skupiny CSKA pod názvom "Corporation of Trouble". Skupina 20 ľudí zaútočila na anglických fanúšikov v čase, keď odpočívali v jednej z reštaurácií v blízkosti štadiónu," informujú noviny The Daily Mirror.

 

Obete poznamenali, že útok bol nečakaný, nevyprovokovaný a krutý. "Len sme obedovali a boli ponorení do našich záležitostí okolo futbalu. Neprišli sme za týmto. Prišli sme pozerať futbal. Doslova len štyri hodiny sme v Kyjeve a už sme boli napadnutí. Zaútočili na nás ako svorka psov. Nedalo sa ich zastaviť, bolo to strašne. Lietali stoly, stoličky, fľaše - všade bolo sklo a krv," vypovedá jedná z obetí, 50-ročný Jason Frost.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies