VIDEO Britská televízia si uťahuje z Islamského štátu: Reality šou o ich manželkách

NETKY.SK • 5 Január 2017, 15:02 • 2 min
VIDEO Britská televízia si uťahuje z Islamského štátu: Reality šou o ich manželkách

LONDÝN – BBC zverejnila skeč, ktorý nazvala „Skutočné paničky z Islamského štátu“ (Real Housewifes of ISIS). Vyvolal však zmiešané reakcia.

slovakia

left justify in out

Satirické video ukazuje štyri ženy zo západného sveta, ktoré pricestovali do Sýrie, vstúpili do Islamského štátu a stali sa tzv. „džihádistickými nevestami“.

 

Skeč je paródiou na americké reality šou ako napríklad Skutočné paničky z Beverly Hills. Džihádistky sa bavia o mužoch, živote a móde, avšak poriadne si uťahujú z teroristov.

 

Jedna z manželiek v úvode plače, pretože jej manžel nedokáže prestať rozprávať o štyridsiatich pannách, ktoré dostane ako odmenu za to, že sa vyhodí do vzduchu.

 

Klip obsahuje scénky ako si jedna z manželiek oblečie vestu s výbušninami a ostatné si ju fotia na Instagram. „Zlatko vyzeráš skvele,“ povie jedna z manželiek.

 

img

 

V ďalšej konverzácii o móde jedna zo žien povie: „Za tri dni budú popravovať a ja neviem, čo si mám obliecť.“ Ďalšia hovorí o svojich mužoch: „Už päťkrát so ovdovela,“ potom v pozadí počuť výbuch bomby... „šiestykrát.“

 

 

img

Tento skeč je súčasťou šou televízie BBC2 s názvom Revolting a vyvolal zmiešané reakcie. Niektorí šou kritizujú za to, že si uťahuje z veľmi citlivej témy, iným sa zas páči, že tvorcovia veľmi vtipne opisujú „život džihádistických neviest“.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies