VIDEO: Britney Spears sa vydala. Na bývalého manžela museli zavolať políciu!

NETKY.SK • 10 Jún 2022, 09:39 • 2 min
VIDEO: Britney Spears sa vydala. Na bývalého manžela museli zavolať políciu!

LOS ANGELES - Americká popová speváčka sa vo štvrtok vydala za svojho dlhoročného partnera, o 12 rokov mladšieho herca iránskeho pôvodu Sama Asghariho. Bývalý manžel sa snažil prekaziť sobáš.

slovakia

left justify in out

Interpretka a Asghari sa zoznámil na natáčaní videoklipu Slumber Party v roku 2016. Svadba v úzkom kruhu rodiny a priateľov sa konala v Los Angeles v americkom štáte Kalifornia deväť mesiacov po zásnubách a takmer sedem mesiacov po skončení súdneho procesu vo veci opatrovníctva, ktoré obmedzovalo a kontrolovalo mnohé aspekty speváčkinho života. Súd ho speváčkinmu otcovi Jamiemu napokon odobral.

 

 

Spears v rozhovoroch opakovane vyjadrovala želanie vydať sa za Asghariho a mať deti. Otehotnela začiatkom tohto roka, ale v máji oznámila, že prekonala potrat.

 

Svadobný deň sa nezaobišiel bez nečakanej drámy. Prvého manžela 40-ročnej nevesty, Jasona Alexandera, totiž zatkla polícia po tom, ako sa pokúsil prekaziť jej svadbu s Asgharim.

 

 

Alexander a Spears boli kamaráti z detských čias. Zosobášili sa v roku 2014. Ich manželstvo trvalo len 55 hodín.

 

Interpretka bola vydatá aj za Kevina Federlina, s ktorým má dvoch synov vo veku 14 a 15 rokov.

 

Prečítajte si tiež: Herec Kevin Spacey pôjde pred súd pre sexuálne obťažovanie 14-ročného chlapca

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Lukas Dedik

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona