VIDEO Brémami otriasla mohutná explózia, vyžiadal si tri obete

NETKY.SK • 28 Jún 2018, 11:37 • 2 min
VIDEO Brémami otriasla mohutná explózia, vyžiadal si tri obete

BRÉMY - Traja ľudia prišli vo štvrtok o život pri výbuchu obytného domu v nemeckom meste Brémy. Informovala o tom agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

K mohutnému výbuchu, ktorý otriasol štvrťou Huchting, došlo približne o 04.30 h v podkroví rodinného domu. Explózia ho úplne zničila, pričom horieť začal aj susedný dom, uviedla polícia.

 

V zničenom dome sa našli telá 41-ročnej ženy a jej sedemročného syna, v susednom dome prišla o život 70-ročná žena. Úlomky dopadli až do vzdialenosti 50 metrov od miesta výbuchu, ktorého príčina zatiaľ nie je známa.

 

 

img

Z domu zostali len ruiny. Foto: SITA

 

 

Explózia spôsobila aj rozsiahle škody na niekoľkých okolitých domoch. "To, že ich obyvatelia neutrpeli žiadne zranenia, hraničí so zázrakom," povedal hovorca hasičov Michael Richartz.

 

Príčinu výbuchu vyšetruje kriminálna polícia. Na mieste nešťastia bolo nasadených zhruba 70 hasičov a polícia z bezpečnostných dôvodov evakuovala obyvateľov všetkých domov v okolí 100 metrov.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies