VIDEO Brazílska pomsta: Podvedenej žene hrozí za brutálny útok na milenku 10 rokov väzenia

NETKY.SK • 10 Február 2017, 15:19 • 2 min
VIDEO Brazílska pomsta: Podvedenej žene hrozí za brutálny útok na milenku 10 rokov väzenia

SAO PAULO - Zúrivá žena prichytila v posteli svojho muža s mladou milenkou, ktorej to poriadne spočítala.

slovakia

left justify in out

Žena niečo tušila a tak navštívila byt manželovho priateľa, kde sa naplnili jej hrozné obavy. Muž sa tam váľal s 20-ročnou brunetkou. Tá si dá na mužov v budúcnosti veľký pozor. Podvedená manželka sa na nej totiž poriadne vyzúrila.

 

Slabšie dievča fyzicky napadla, britvou jej osekala vlasy a vyzliekla ju úplne donaha. V tomto stave ju potom držala za krátke vlasy na temene a viedla ulicami mesta, aby ju maximálne ponížila.

 

Pri incidente boli aj dvaja synovia podvedenej ženy, ktorý všetko točili na video a na ulici hlasno kričali, aby pritiahli pozornosť verejnosti.

 

 

Rodina sa potom útokom chválila na internete. Niekoľko ľudí vyjadrilo pohoršenie a upovedomilo políciu. "Je mi fuk, čo si ľudia myslia,“ napísala na sociálne médiá dotknutá žena.

 

"Ja vám ukážem, ako zatočiť s mrchami, čo siahajú na ženatého muža. Práve som túto š.... prichytila s mojím manželom, ex-manželom odo dneška," komentovala video.

 

Polícia v Sao Paule v Brazílii začala po obeti pátrať, ale tá sa napokon sama prihlásila, aby útočníčku udala. Dôstojníkom povedala, že muž jej tvrdil, že je slobodný a boli spolu už päť mesiacov.

 

Útočníčku zadržala polícia a čelí obvineniam z ohrozenia, ublíženia na zdraví, zranenia, ohovárania, trestného činu neznášanlivosti, násilia na ženách a mučenia. Prípad je v štádiu vyšetrovania, no žene hrozí až desať rokov väzenia.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies