VIDEO Brazílčan chcel vyzerať ako Hulk, takmer prišiel o obe ruky

NETKY.SK • 4 Máj 2015, 16:00 • 2 min
VIDEO Brazílčan chcel vyzerať ako Hulk, takmer prišiel o obe ruky

RIO DE JANEIRO – Bodybuilder Romario Dos Santos Alves takmer prišiel o obe ruky, pretože chcel vyzerať ako skutočný Hulk.

slovakia

left justify in out

Mladý Brazílčan Romario riskoval svoje zdravie dávkami oleja a analgetík do svojich rúk. Odborne sa táto látka nazýva synthol. V jednej chvíli mu chceli lekári amputovať obe ruky, pretože mu napuchli až na 63,5 centimetra v obvode a jeho svaly začali tuhnúť.

 

img

 

„Pamätám si ako mi doktor povedal, že mi budú musieť amputovať ruky – povedal že všetko vnútri, všetky svaly sú ako kameň,“ povedal 25-ročný Romário.

 

Jeho závislosť začala pred tromi rokmi, keď sa odsťahoval zo svojho rodného mesta Goiania. „V posilňovni som videl niekoľko veľkých chlapov s obrovskými rukami a začal som sa s nimi kamarátiť. Ukázali mi synthol a spočiatku som bol veľmi spokojný s výsledkami, a potom som stratil kontrolu,“ opísal svoje začiatky Brazílčan.

 

img

 

Neprestal ani, keď mu začali úplne tuhnúť svaly. „Nevedel som si to ani pichnúť – moje ruky boli ako z kameňa,“ skonštatoval Romario. Aby si synthol mohol ďalej pichať začal používať ihly, ktorými pichajú býkov. Dokonca naviedol aj svoju ženu Marisangelu Marinhovú (22), aby mu tento jedovatý kokteil pichala.

 

img

 

Čoskoro však začal cítiť konštantnú a neznesiteľnú bolesť a ľudia mu na ulici začali hovoriť, že je monštrum. Depresie ho stiahli na dno a pokúsil sa aj zabiť a stratil aj prácu.

 

Doktori mu nakoniec nemuseli amputovať ruky a namiesto toho mu yvbrali syntholové kamene, ktoré sa mu vytvorili v rukách.

 

Už dva roky si nepichol nič a stále dúfa, že prerazí ako bodybuilder. Tentoraz však iba za pomoci cvičenia a diét.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies