VIDEO Bratislavské módne dni odštartovali, modelka Evelyn vás dá do kolien

NETKY.SK • 18 Október 2017, 15:30 • 2 min
VIDEO Bratislavské módne dni odštartovali, modelka Evelyn vás dá do kolien

Krásne modely, plno celebrít, a prekvapujúci modelovia. Bubeník Martin Valihora a komička Evelyn predvádzali modely s eleganciou a najmä Evelyn potvrdila, že šarm bez problémov zatieni aj nejaké to kilečko navyše.

slovakia

left justify in out

V Refinery Gallery v pondelok večer odštartovali Bratislavské módne dni. Až do štvrtka sa na pódiách so svojimi kolekciami predstaví množstvo návrhárov nielen zo Slovenska. 

 

V pondelok svoje modely predvedli Rozbora Couture, Jana Jurčenko, Zuzana Haková, Michaela Ľuptáková, Stefano Pellicceria, Nicollas Berenique, Veronika Hložníková, Komora & Humer, Duos a Poner. Medzi modelkami a modelmi nechýbali ani komička Evelyn, ktorá svoje vystúpenie zvládla bravúrne a tiež bubeník Martin Valihora. "Trému som nemal, prvýkrát áno, ale teraz už nie, " usmial sa vynikajúci hudobník, ktorý by sa nestratil ani v modelingu. 

 

Pozrieť si ich prišlo mnoho známych tvárí, herečka Zuzana Čobejová, celebritná lekárka Alena Pallová, Miss Slovensko 2016 Kristína Činčurová, podnikateľka Mária Reháková, prominentný kaderník Pavel Rochnyak, moderátorka Miriam Kalisová so svojím partnerom hokejistom Dušanom Pašekom či riaditeľka Miss Slovensko Karolína Chomisteková a ďalší.

 

Ako sa niektorým z celebrít na prehliadke páčilo, čo by si kúpili, sa dozviete v priloženom videu.

 

 

 

 

Utorok patril prehliadke Renáty Kliskej a jej značky La Rena, predstavila sa víťazka projektu Nové tváre módnej scény z roku 2015 Sofia Tureková, ďalej Michael Kovacik, Monika Vontsemu, značka Hellenski by Ema Klein, Katie Q & Valeria Beck, Nana Fashion Gallery, Izabela Komjati, Lenka Poulová, Ida Sandor a vrcholom večera bola tradične Jana Pištejová.

 

Dnešný večer sa bude niesť v komornejšej atmosfére. Sériu prehliadok sa zavŕši vo štvrtok v priestoroch krásneho gotického kostola Klarisiek. Tam zabojujú o titul finalisti projektu Nové tváre módnej scény Sandra Jutková, Dominika Kašová, Ondřej Kovařik, Boris Kráľ, Zarina Šimkovičová, Viktor Varg a Martina Vrábelová so svojimi kolekciami na tému Vôňa kávy. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies