VIDEO Bratislava hostila zelené trhovisko, pozrite si ekologické vychytávky, ktoré využijete v praxi

NETKY.SK • 19 Máj 2017, 12:20 • 2 min
VIDEO Bratislava hostila zelené trhovisko, pozrite si ekologické vychytávky, ktoré využijete v praxi

BRATISLAVA - Už štvrtý rok sa Plynárenská ulica v Bratislave premenila na trhovisko Eco Village, ktoré chce naučiť ľudí myslieť ekologicky.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Tradícia odštartovala na Zelený štvrtok v roku 2014. Aj tento rok sa tak biznis zóna v Bratislave zaplnila stánkami s ekovýrobkami, medzi ktorými ste mohli nájsť aj drevené zubné kefky, zdravé sladkosti, domáce produkty z nugátu, vegetariánsku kuchyňu, bio domáce potreby, biokozmetiku, výnimočnú kávu a množstvo produktov, ktorých výroba aj využitie šetria životné prostredie.

 

Téma tohto ročníka niesla názov „Začnime dnes“ a hovorilo sa nielen o recyklácii, ale aj o trvalo udržateľnej móde. Moderátorkou a ambasádorkou podujatia bola Diana Hágerová, známa z televíznych obrazoviek.

 

Návštevníci mohli priniesť obnosené oblečenie, ktoré využije Ekocharita Slovenska, recyklácia bude dominantnou myšlienkou nábytku umelca Zdenka Šuttu – Chomus Manufacture.

 

Návštevníci si mohli pomaľovať eko-tašku alebo vyrobiť vlastné produkty z recyklovaných materiálov, ktoré si mohli vziať zadarmo.

 

Viac informácií sa dozviete vo videu:

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona