VIDEO Bratia kúpili svojej milovanej mame auto jej snov: Šetrili na neho desať rokov

NETKY.SK • 27 December 2016, 09:55 • 2 min
VIDEO Bratia kúpili svojej milovanej mame auto jej snov: Šetrili na neho desať rokov

SYDNEY – Bratia Daniel a Jason Knustovci z austrálskeho mesta Wollongong splnili na Vianoce svojej milovanej mame jej dlhoročný sen. Dali jej totiž jej vysnívané auto, na ktoré šetrili neuveriteľných desať rokov.

slovakia

left justify in out

Bratia z Austrálie zverejnili na instagrame krásne video, na ktorom obdarovali svoju mamu autom BMW radu 3. Auto zaparkovali do garáže a previazali ho veľkou červenou stuhou.

 

„Malý darček, ktorým chceme ukázať ako veľmi si ceníme, čo všetko spravila pre Jasona a mňa,“ napísal Daniel k videu a dodal: „Chcel som to pred desiatimi rokmi a dnes sa tento sen stal skutočnosťou. Tvrdá práca sa vypláca a to je niečo, čo nás mama naučila už v útlom veku a nikdy na to nezabudnem.“

 

Na videu Daniel hovorí svojej mame: „Mami, vieš koľko rokov si chcela BMW? Nové auto? Je tam niečo pre teba.“ Daniel ukázal na garáž.

 

Ich matka bola šťastím bez seba.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies