VIDEO Boxer Fury v drese pozval anglických fanúšikov na pohárik: Potom mu vystavili mastný účet

NETKY.SK • 27 Jún 2016, 11:33 • 2 min
VIDEO Boxer Fury v drese pozval anglických fanúšikov na pohárik: Potom mu vystavili mastný účet

NICE - Úradujúci majster sveta v superťažkej váhe Tyson Fury sa rozhodol na chvíľu zabudnúť na box a odcestoval do Francúzska oddýchnuť si pri sledovaní EURO 2016. V predvečer osemfinálového súboja Anglicko - Island pricestoval do dejiska duelu Nice, kde potešil skupinu fanúšikov Albiónu.

slovakia

left justify in out

Excentrický pästiar odetý v drese národného tímu sa v jednom z barov "udrel" po peňaženke a priaznivcom Anglicka nakúpil alkoholické nápoje v hodnote tisíc eur. "Platím kolo, čo si dáte?" kričal Fury. Odpoveď bola takmer jednotná: "Jägerbomby!". Na Ostrovoch populárny 'drink', v ktorom sa mixuje nemecký bylinný likér Jägermeister s energetickými nápojmi, tiekol prúdom a personál baru musel priniesť extra zásoby tmavého alkoholu. "Prekvapil nás, je to správny chlap," vravel fanúšik Andrew Dunn z východoanglického mesta Lincoln.

 

Fury v piatok oznámil, že pre zranenie členka musel odložiť odvetný súboj proti Ukrajincovi Vladimirovi Kličkovi. Duel bol na programe v sobotu 9. júla na jeho domácej pôde v Manchestri. V riadnom termíne sa neuskutočnila ani prvá vzájomná konfrontácia, tú pre zmenu posunuli z dôvodu Kličkovej zdravotnej indispozície.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies