VIDEO Borisa Kollára teší Trumpovo víťazstvo: Svet sa mení

NETKY.SK • 9 November 2016, 11:06 • 2 min
VIDEO Borisa Kollára teší Trumpovo víťazstvo: Svet sa mení

BRATISLAVA - Lídra hnutia Sme rodina Borisa Kollára teší víťazstvo Donalda Trumpa v amerických prezidentských voľbách.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

"Držal som mu palce. Ľudia chceli zmenu a som rád, že sa to podarilo," povedal pre TASR.

 

Ak by vyhrala Hillary Clintonová, podľa Kollára by sa nič nezmenilo. "Robila by politiku Baracka Obamu a svet sa posledné roky rútil zlým smerom. Som rád, že prišiel Trump, lebo ak by tu nebol on a vyhrala by Clintonová, o pár rokov by mohol prísť niekto, kto by už nechcel zmenu ako Trump, ale rovno rozvrat. A to by bol problém pre celý svet," vyhlásil Kollár.

 

Zdôraznil, že svet sa mení, čo ale štandardní politici a politológovia nezachytili. "Vysmievali sa z Trumpa, ale zmýlili sa. Svet sa mení a bude sa meniť aj Európa. Ľudia chcú zmenu, štandardní politici v nej nemajú miesto, prichádzajú noví, iní politici," uzavrel.

 

 

 

Víťazom amerických prezidentských volieb sa stal republikánsky prezidentský kandidát Donald Trump. Porazil svoju demokratickú protikandidátku Hillary Clintonovú. Informovala o tom dnes agentúra AP. Trump má vystriedať v Bielom dome dosluhujúceho Baracka Obamu 20. januára. Republikán bude v poradí 45. prezidentom USA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies