VIDEO Bondra: Fatima má šikovnejšie ruky ako ja

NETKY.SK • 14 November 2016, 11:11 • 2 min
VIDEO Bondra: Fatima má šikovnejšie ruky ako ja

ABÚ ZABÍ – Bývalý slovenský hokejista Peter Bondra sa nadchol umením Fatimy zo Spojených arabských emirátov, ktorá dokáže s pukom na hokejke robiť divy.

slovakia

left justify in out

"Môžem smelo povedať, že má šikovnejšie ruky ako ja," napísal autor zlatého slovenského gólu vo finále majstrovstiev sveta 2002 v Göteborgu na sociálnej sieti twitter pod video, v ktorom žena zo SAE predvádza svoje hokejové umenie.

 

 

Bondra je v Abú Zabí spoločne s Richardom Lintnerom, Ľubomírom Višňovským a Rastislavom Pavlikovským. Počas nedele a pondelka absolvujú s talentmi špeciálny kemp. Ich cieľom je nájsť v exotickej krajine hokejový talent. "Som rád, že môžeme pomôcť rozvíjať hokej v Spojených arabských emirátoch a odovzdávať naše skúsenosti hokejistom v tomto regióne. Možnosť usporiadať tieto kempy po celom svete podporuje hokej i značku Capitals," povedal pre NHL.com Bondra.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies