VIDEO Blíži sa Halloween a tu sú tipy na najstrašidelnejšie kostýmy

NETKY.SK • 21 Október 2015, 15:00 • 2 min
VIDEO Blíži sa Halloween a tu sú tipy na najstrašidelnejšie kostýmy

BRATISLAVA - Halloweenske kostýmy a masky idú ruka v ruke. Vystrašiť alebo oslniť svojich priateľov môžete jedným z týchto Halloweenskych nápadov.

slovakia

left justify in out

Ak nemáte umelecký talent, budete pravdepodobne musieť nájsť maskérku vo vašom okolí, ktorá vám ochotne pomôže.  Ale najprv sa uistite pre akú masku ste sa rozhodli, aby ste jej vedeli nápad predložiť. Preto sme pre vás pripravili nápady, ktoré by ste určite mali vidieť! Viac nápadov môžete nájsť v galérii. 

 

img

 

img

 

Tieto outfity sú zaručené, aby ste sa na večierku dostali do centra pozornosti.

 

Mark Rober je bývalý NASA inžinier a geniálny návrhár kostýmov, ktorý vytvoril brilantný rad Halloweenskych kostýmov, ktoré dokonale kombinujú klasické desivé kostýmy s modernou smartphone technológiou. 


Rober vytvoril množstvo desivých tričiek a monštruóznych masiek, ktoré majú smartphone vo vrecku. Jeho bezplatná aplikácia (môže byť tiež použitá aj na domáce kostýmy) umožňuje otočiť displej telefónu do elementu svojho kostýmu, rovnako ako triky s očami alebo s odpornými červíkmi. Bezplatnú aplikáciu Morph DigitalDudz si môžete stiahnuť cez Google Play a sledovať, ako vaše obyčajné kostýmy ožijú. 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies