VIDEO Blesk minul muža len o pár metrov! Zanechal po sebe spúšť

NETKY.SK • 5 September 2017, 13:36 • 2 min
VIDEO Blesk minul muža len o pár metrov! Zanechal po sebe spúšť

Muž, ktorý chcel zaznamenať vzdialenú búrku sa takmer stal jej obeťou.

slovakia

left justify in out

Blesky ľudí odjakživa priťahovali. Toto zvláštne nebeské divadlo stále fascinuje mnohých a často sa pokúšajú nejako ho zaznamenať. Spoliehajú sa pri tom na skutočnosť, že pokiaľ sa v ich blízkosti nachádzajú vyššie objekty, sú chránení. To však vonkoncom nemusí byť pravda, pretože dráhu blesku nikdy nemožno s istotou predpovedať. Na to takmer doplatil aj Nór Daniel Modøl.

 

Muž sa počas silnej búrky, ktorá sa zdanlivo odohrávala vo vzdialenom bode na oblohe, rozhodol urobiť na svoju kameru záznam. Počas toho, ako čakal na vhodný záber, náhle ho prekvapil výbuch a to len pár metrov od miesta, kde stál. Blesk v plnej sile udrel do zeme na jeho záhrade a zanechal po sebe spúšť.

 

Daniel ostal v šoku a ďakoval za šťastie, že ho živel minul. "Mohol som byť rozbitý na milión kusov a akoby zázrakom sa mi nič nestalo."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies